HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» En fantastisk dag [Öppet]
Igår på 10:20 pm av Rowen

» Mejländring
Igår på 9:09 pm av Yzma

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
Igår på 9:00 pm av Figaro

» (Avslutat) Radera inlägg (crew-ärende)
Igår på 1:32 pm av Kali

» Kära dagbok... (P)
Igår på 12:51 pm av Stripe

» Med andan i halsen (P)
Igår på 1:02 am av Nyxe

» Tidslinje - Yzma
sön jul 15, 2018 11:12 pm av Yzma

» (Avslutat) Lägga till Titel
sön jul 15, 2018 10:14 pm av Sleazoid

» Tillbaka där jag började (Black)
sön jul 15, 2018 4:33 pm av Tear

Vem är online
Totalt 5 användare online :: 2 registrerade, 0 dolda och 3 gäster. :: 2 Botar

Dimitrij, Keisuke

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis apr 10, 2018 6:04 pm av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån jan 08, 2018 8:24 pm av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 A new place [P]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mistress

avatar

Spelas av : Alice

InläggRubrik: A new place [P]   fre jul 22, 2011 1:32 pm

[Pax till Aveline! ;D]

Ljud hörs överallt omkring i Numoorislätten, många ljud, hjortar, harar, fåglar och mycket annat. Till och med finns det vargar här, men ingen doft är av en varg just nu, eller vänta, jo en. En stor Vrenhona, gåendes över slätten, vad gjorde honan här? Ingen vet, inte ens hon själv. Trött och utmattad, sjukdomen. Hennes kropp värkte, och det fanns myckett vrede innom henne, rörelsen var väldigt dålig nu, hon började istället att lunka fram fast mycket sakta. Smärtan tär på henne och plötsligt spydde hon, några harar sprang förbi och retade henne för att hon inte kunde jaga dom just nu, i denna stund ville hon bara slita av deras huvuden och plåga dom, men sjukdomen hindrar henne något enormt. Hon såg sig sakta omkring, fåglar cirkulerade över henne, som dom nästan alltid brukar göra när hon visar sig svag. Förbannad och regnet öste ner, hennes päls var blöt och hon var tvungen att stanna och vila, några meter bort fanns ett träd, ett enstaka träd men en krona nog för att hon skulle kunna få skydd ifrån regnet, hon travade på, truntade i smärtan. Hon var tvungen till det, hon fick inte stanna och tillslut var hon framme. Utmattad och smärtan gjorde ännu mer ont, tillslut lade hon sig ner, tätt intill trädet och skrek. Sedan ropade hon: "Anybody? Help me .." Men det verkade inte som om att det var någon där, men som sagt, hon behöver lite hjälp.
Till överst på sidan Gå ner
Aveline

avatar

Spelas av : Snows

InläggRubrik: Sv: A new place [P]   fre jul 22, 2011 2:25 pm

Slätten verkade vara så stor, så ödelagd. En evighetsplats att ta sig över för en så liten varelse som Aveline. Hon var inte alls gammal - fortfarande en oerfaren valp som förlorat sin mor. Inte visste hon någonting om hur man överlevde. Hur man jagade och hur man fann vattenhål. Aveline hade bara sig själv att finna tröst hos, så ledsen hon var efter sin mors plötsliga bortgång. Hennes mörka, mjukt blåa päls gjorde henne synlig med den klargröna färgen i bakgrunden. Dessvärre, täckte det höga gräset mestadels av hennes kropp. Endast ett par öron var vad man kunde se om hon höll de spetsade. Dock, rädd som hon var, låg hon ihopkrupen inte långt ifrån mitten på slätten och försökte hålla värmen.

Rädslan spred sig i hennes lilla kropp, och hon spärrade upp ögonen allt mer då hon hörde ett plågat rop på hjälp. Aveline kände, trots sin rädsla och utmattning, att hon var tvungen att se efter vem det var som sänt ut ropet hon hört. På skakiga ben tog hon sig upp på tassarna och började gå mot platsen ropet kommit ifrån. Hon visste att det kunde vara vem som helst - kanske till och med hennes egna mor som överlevt. Men rösten ... Aveline kunde inte koppla den till den välkända röst hennes mor haft. Dock spelade det ingen större roll i nuläget vem det var. Denne hade tydligt ont någonstans av rösten att dömma. Aveline skyndade sig fram genom gräset tills hon såg den som troligtvis ropat. Där, näst intill ett träd, kunde hon se en stor varelse. Hon glömde bort sina egna bekymmer, hon struntade i det kraftiga regnfallet och det faktum att hon inte visste vem som låg framför henne. Allt hon tänkte på var att hon på något sätt ville hjälpa till.

Försiktigt närmade hon sig denna stora varelse, som tydligt behövde utstå extrem smärta. Aveline visste inte varför, inte heller hur hon skulle lyckas vara till hjälp.

- What has happened to you? frågade hon med sin ljusa, väldigt vänliga röst. Hon tog ett par steg till närmare för att försöka se vad som var fel, men ingenting. Aveline kunde knappt behålla lugnet och försökte panikartat finna en lösning på det hela. Hon kunde inte bara lämna henne där - lidandes.
Till överst på sidan Gå ner
Mistress

avatar

Spelas av : Alice

InläggRubrik: Sv: A new place [P]   fre jul 22, 2011 2:50 pm

Hon tittade på valpen som kom närmare och närmare, efter en liten stund stod den framför henne och talade. "I don't know .. but something strange and painful in all cases, you may be able to help me or can I help you?" Sade hon med len röst tillbaka, det var ingen mening med att vara arg eller elak emot en valp, så hon försökte att inte bli arg, utan få fram ett lugn och försöka att bättra på smärtan. Hon satte sig smärtsamt upp och tittade ner emot valpen, sedan såg hon på regnet som öste ner. Det var ändå inte ett så stort problem med detta regn men det var lite besvärligt att ta sig fram ändå, hon log emot valpen, gullig som den var. En liten hona. "My name is Mistress, what's your name?" Frågade hon lika snällt som innan, fast frågande denna gång, hon var hungrig, men kunde i så fall inte jaga nu, och om denna söta lilla valp var hungrig så fick den helt enkelt vänta, det var inget Mistress kunde göra åt. Men hon kanske skulle ta och behålla valpen, den såg ju så ensam och liten ut, liten i denna stora värld. *Maybe I should keep her? She looks like she needs some help to hunt and grow up, because she's a puppy.* Tänkte Mistress och tittade ner på honans lilla kropp.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: A new place [P]   

Till överst på sidan Gå ner
 
A new place [P]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: