HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Himlen morrar [Figaro]
Igår på 22:44 av Pocra

» Gif-reaktionsleken!
ons 23 maj 2018, 14:40 av Xejja

» Ledd av månens sken [Enilorac]
tis 22 maj 2018, 11:04 av Enilorac

» Forest of gold [Weles]
tis 22 maj 2018, 00:08 av Weles

» Bland främlingar och vänner [P]
mån 21 maj 2018, 11:04 av Xejja

» Hopp [Haqim]
lör 19 maj 2018, 16:59 av Xejja

» Spillror av månljus [P]
mån 14 maj 2018, 19:16 av Ezekiel

» Spår av ett moln
mån 14 maj 2018, 16:56 av Kilah

» Rosor [Kolzak]
lör 12 maj 2018, 17:46 av Kolzak

Vem är online
Totalt 6 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 6 gäster.

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 4
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Whispering Angel [P Niara, Kanto - Chaos - Avslutat]

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Niara
Antagen
avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Whispering Angel [P Niara, Kanto - Chaos - Avslutat]   mån 18 jun 2012, 12:01

Niara hade sökt skydd under ett snårigt buskage. Det var ett märkligt väder ute som hon inte begrep sig på med ett emellanåt vildsint regn som gick över till hagel ibland, mycket vatten som rann längs marken, som skapade nya bäckar som ringlade sig fram längs mellan träden. Allt var fuktigt och mestadels otrevligt, men Niara hade ändå hittat en någorlunda skyddad plats, även om marken hon stod på var allt annat än torr. Det mullrade även och blixtrade till emellanåt, men det bekom inte Niara trots att hon nu inte var de vackert silverskimrande jag hon brukad vara, utan nu med en mer stripig uppsyn med tassar bruna som leran hon stod på. Niara berördes inte direkt av vädret, även om det märkliga vädret delvis oroade henne så för stunden satt hon i frid. Hennes klingade ljusa röst kunde höras genom skogen. Hon sjöng sånger från en forna tid som hade sjungits länge i hennes flock. Hon sjöng på ett språk som sedan länge hade slutat talats men bevarats i silvervargarnas sånger. För dem hade det varit ett heligt språk och heliga sånger som var böner till gudarna om allt från tacksamhet, prisande till rop på hjälp, böner om att hjälpa sjuka, jaktlycka eller att valparna skulle födas med glädje på en vacker dag. Sångerna sa mycket, men för den som inte förstod så lät de mest som klingande vackra melodier, vemodiga och kanske lite mystiska eller sorgliga.

Niaras skyddsängel vakade över sin skyddsling, ständigt vakande över vad som skulle komma i Niaras ovisshet om vem som vakade över henne. Det enda Niara visste var att hon inte var ensam, och hennes mor hade sagt till henne att Niara aldrig skulle vara ensam. Därför kunde hon med ro sitta och sjunga för sin närvarande vän, som hon aldrig fick se.


Senast ändrad av Niara den ons 29 aug 2012, 21:48, ändrad totalt 1 gång
Till överst på sidan Gå ner
Kanto
Död
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Whispering Angel [P Niara, Kanto - Chaos - Avslutat]   tis 19 jun 2012, 17:43

När blixten for över himlavalvet frös världen för en sekund i en stilla bild. Åskans mullrande röst följde ett par sekunder därpå. De bruna ögonen kastade hastiga blickar mot skyn. Han försökte blinka bort regnet ur ögonen. Hastigt travade han framåt, stundom galopperande för att undkomma det mesta av himlavattnet. Den vattentyngda orangebruna pälsen hängde om den tunna, rangliga kroppen. Benen, som i vanliga fall kläddes av pälsens svarta strumpor, var nu täckta av lera, gräs och växters frön. Svansen gömde sig mellan benen var gång åskan mullrade, även om det inte var allt för ofta. Öronen låg mot nacken för att inte få vatten i sig. Tassarna plaskade i det rinnande vattnet. Gräs och blommor reste sig i fuktiga, leriga tuvor, och där den unga manvargen hastade fram låg de platta mot marken. Trädens stammar vajade för en vind som tilltog, för att lika hastigt mojna. Ljudet av regn mot blad överröstade allt.

Kanto stannade upp under en något äldre hassel och spetsade öronen på huvudet. Hade han hört något? Något som inte var regnet, åskan eller hans egna plaskande steg? Han ruskade på sig så att en smärre kaskad av vatten lämnade den långa pälsen, vilken spretade åt alla håll när kroppen stannade upp. Jo, någonting var det som lät. Ynglingens ögon sökte i omgivningen. Träd, gräs, regn och rinnande vatten. En längre stund stod han stilla och lyssnade till det avlägsna ljudet. En ensam melodi i ovädrets kakofoni av ljud. Ett par stora regndroppar föll från trädets blad och träffade Kanto i nacken, varpå han på nytt ruskade sig, för att sedan åter sätta fart. Tassarna smattrade mot den fuktiga marken med jämn rytm när han galopperade in under nästa träd, för att åter stanna upp och lyssna en kort stund. Han hörde inte mycket - röstens ägare var antagligen för långt bort. Ändå var det något med melodin som fick valpen att dra lite på mungiporna, innan han än en gång satte av.
Till överst på sidan Gå ner
Niara
Antagen
avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: Whispering Angel [P Niara, Kanto - Chaos - Avslutat]   mån 23 jul 2012, 14:18

Niara tystnade och kikade ut i det smattrande regnvädret. Hon tyckte sig känna att hon inte var ensam, men hon inbillade sig antagligen. Alla ljud tycktes dränkas i regn och åska, men ändå tycktes hon ha hört det taktfasta ljudet av travsteg långt bort, även om det tycktes obefintligt. Hon kikade ut försiktigt under hennes skyddande tak och satt tyst och bara tittade. En del av henne kunde njuta av den skönhet som regn och åska kunde ge. Det var ett intressant fenomen det här med regn och åska. Allt detta icke kontrollbara vatten som vräkte ner, som kunde bli snna mängder att det kunde orsaka översvämningar och annan förödelse, samtidigt som vattnet gav liv till allt omrking henne. Niara fascinerades helt enkelt av detta som hon såg som Guda-handling. Hon brukade be en stilla bön inom sig om tacksamhet och om nåd när det regnade våldsamt för att visa vördnad.

Plötsligt kunde hon på håll skymta en främling. Han såg annorlunda ut mot många vargar hon träffat. Vargen var väldigt långt bort, och hon var inte ens säker på om hon verkligen hört hans travsteg och nu såg honom av en slump, men denne var högbent och smal, med en vackert röd färg. Troligen en ung varg, kanske till och med en valp, men svårt att riktigt se på håll. En del av henne hade velat ta sig fram och hälsa. Hade det inte varit för regnet hade hon antagligen gjort det också, men nu satt hon kvar. Främlingen skulle nog inte vilja stanna upp i det våldsamma regnet för en pratstund heller, så hon förblev kvar i sin dolda plats på håll. Men hon fortsatte följa vargen med blicken.
Till överst på sidan Gå ner
Kanto
Död
avatar

Spelas av : MoonPhanter

InläggRubrik: Sv: Whispering Angel [P Niara, Kanto - Chaos - Avslutat]   sön 29 jul 2012, 13:01

Han stannade upp inunder en kraftig lind vars blad än så länge hållit marken inunder kronan mindre fuktig. Torr var fel ord, då vatten rann längs marken och Kantos tassar ändå lämnade avtryck i leran. Vid den här tiden på året stod linden i blom, och även i detta kraftiga regnoväder surrade kronan av de tappra humlor som kämpade i ovädret. Den unga manvargen studerade för ett ögonblick insekterna. Det lilla leende låg kvar över hans läppar. Öronen spetsades på huvudet för att försöka fånga upp ljudet han tidigare hört, utan framgång. Vem det än var, eller vad det än var, så hade sången tystnat. Blicken sökte sig från humlorna och ut i skogen. Världen var blek av regnets hinna. Som hastigast övervägde han om han borde stanna under linden, men beslutade i samma stund som åskan åter mullrade över skyn att fortsätta. Han ville inte bli stilla i ovädret. De långa benen satte åter fart och i galopp fortsatte han sin färd genom regnet.

[Avslutar vi redan kanske? C:]
Till överst på sidan Gå ner
Niara
Antagen
avatar

Spelas av : Lin

InläggRubrik: Sv: Whispering Angel [P Niara, Kanto - Chaos - Avslutat]   ons 29 aug 2012, 21:47

Niara lade ner huvudet på sina framtassar. Hon skulle försöka sova en stund, men låg och lyssnade länge på det kraftiga rytmiska regnet som aldrig tycktes sluta. Ljudet vaggade henne till sömns och snart var hon långt ifrån alla oroligheter utanför. Nu var hon trygg i sina egna drömmars värld, och innan hon själv förstod det så hade hon somnat.

[Ja det kändes så, lagom litet roll. Avslutat!]
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Whispering Angel [P Niara, Kanto - Chaos - Avslutat]   

Till överst på sidan Gå ner
 
Whispering Angel [P Niara, Kanto - Chaos - Avslutat]
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: