HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Something I must do [Mivria]
Idag på 1:55 am av Mivria

» Kända skepnader i regnet [Jodano]
Idag på 1:52 am av Laali

» Förvrängda spegelbilder [Even]
Idag på 1:39 am av Even

» Dagar och nätter, igår och idag, välkommen min gäst, du är väntad [Immiker, Mivria, P]
Idag på 1:33 am av Mivria

» Fullmånens midvintersång
Idag på 1:26 am av Mivria

» Äldre än vinden [Locura]
Idag på 12:49 am av Even

» Slemmigt [Tezuka]
Idag på 12:41 am av Tezuka

» Kyla från norr [Öppet]
Idag på 12:12 am av Vera

» Inte vet jag
Idag på 12:09 am av Nepotonje

Vem är online
Totalt 10 användare online :: 5 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Hielo, Malphas, Niara, Tezuka, Yina

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 8:30 pm
Chatt
Platsuppdateringar! Uppdaterad karta
tor sep 14, 2017 12:15 am av Mivria
Hej go nissar!  :rawr:

Kartan har fått en uppdatering. Om ni går in på kartsidan kommer ni märka att det nu finns två kartor för att underlätta, då en enda karta med allt började bli för plottrigt. Den ena visar de vanliga geografiska områden, och den andra visar mer specifika platser och knytpunkter, samt vandringsleder som binder samman dessa. 

Ni kan se de uppdaterade kartorna HÄR!

Detta är bara ett påbörjat …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön feb 19, 2017 1:32 pm av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 A bittersweet return [P]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Araceli Darque

avatar

Spelas av : Nikkis

InläggRubrik: A bittersweet return [P]   tor maj 24, 2012 6:08 pm

Hon var hemma igen.
Det var en märklig, men på något sätt lugnande känsla att känna att det fanns någonstans hon hörde hemma. Sedan hon anlänt till Numoori för att sedan kort därefter lämna landet hade världen bortom denna inte varit sig lik. Det var något inom henne, en svag röst som ständigt manat henne att vända om och återvända till detta ännu outforskade land. Kanske var det detta ständiga uppmanande och det faktum att hon i princip svalt sig själv genom att vandra genom karga, livsfattiga landskap som tycktes vara det enda hon funnit bortom Numooris gränser.
Hon kunde inte minnas att världen utanför var så ogästvänlig när hon för första gången lämnade den för att kliva in i Numoori, men det var inget som betydde något nu.
Hon var hemma igen.

Ett svagt flin spred sig på varghonans läppar, hon må var svag för tillfället både gällande hennes fysik och hennes krafter, men det sporrade endast hennes förvrängda psyke ännu mer. Hon skulle minsann lära alla att frukta hennes namn, hon skulle bli stark, mäktig!
En torr kvist bröts och hon slogs ur sin egen värld av tankar.
Den klarblå blicken, så lik hennes mors, sökte av området men inget tyckte vara annat än vad det brukade. Nu när hon åter lade fokus på sin omgivning kunde hon inte undgå fåglarnas gälla sång som skar i hennes svarta öron. De ströks bak mot nacken och hon önskade att hon kunde slita varenda liten oduglig fågel i stycke.

Araceli hade under en längre stund inte rört sig från den punkt där hon stod under de högresta lövträden men nu började hennes slanka ben åter föra henne genom skogen och det småfuktiga marken kändes skön under hennes tassar. Hon lät dra in ett djupt andetag genom nosen för att känna på alla de dofter hon mindes sedan hennes senaste besök i skogen, de flesta var sig desamma. Skogen hade inte förändrats mycket och det var väll att vänta, men en viss doft som hon ansåg ny till skogen fanns också att urskilja. Hon fnös lätt, inget märkvärdigt, och så fortsatte hon sin färd genom skogen. Hon var hemma igen, och med ett klart mål i sikte.
Till överst på sidan Gå ner
 
A bittersweet return [P]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: