HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» All these forests tho [P]
Igår på 23:25 av Nagini

» A place to rest? [Pandora]
Igår på 22:13 av Pandora

» Light like a feather [NEPOTONJE]
Igår på 21:42 av Idunn

» The echo of my heart
Igår på 20:52 av Harlequin

» Madness is much like gravity [P]
Igår på 19:56 av Rialea

» Kallt vatten [Kasai]
Igår på 19:34 av Blair

» Zayev © Älg
Igår på 19:27 av Zayev

» Sea of Rage [p]
Igår på 19:12 av Varkara

» I Nostalgins Skog[Even]
Igår på 18:57 av Loiana

Vem är online
Totalt 8 användare online :: 3 registrerade, 0 dolda och 5 gäster. :: 1 Bot

Abraxas, Blair, Even

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 A bittersweet return [P]

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Araceli Darque

avatar


InläggRubrik: A bittersweet return [P]   tor 24 maj 2012, 20:08

Hon var hemma igen.
Det var en märklig, men på något sätt lugnande känsla att känna att det fanns någonstans hon hörde hemma. Sedan hon anlänt till Numoori för att sedan kort därefter lämna landet hade världen bortom denna inte varit sig lik. Det var något inom henne, en svag röst som ständigt manat henne att vända om och återvända till detta ännu outforskade land. Kanske var det detta ständiga uppmanande och det faktum att hon i princip svalt sig själv genom att vandra genom karga, livsfattiga landskap som tycktes vara det enda hon funnit bortom Numooris gränser.
Hon kunde inte minnas att världen utanför var så ogästvänlig när hon för första gången lämnade den för att kliva in i Numoori, men det var inget som betydde något nu.
Hon var hemma igen.

Ett svagt flin spred sig på varghonans läppar, hon må var svag för tillfället både gällande hennes fysik och hennes krafter, men det sporrade endast hennes förvrängda psyke ännu mer. Hon skulle minsann lära alla att frukta hennes namn, hon skulle bli stark, mäktig!
En torr kvist bröts och hon slogs ur sin egen värld av tankar.
Den klarblå blicken, så lik hennes mors, sökte av området men inget tyckte vara annat än vad det brukade. Nu när hon åter lade fokus på sin omgivning kunde hon inte undgå fåglarnas gälla sång som skar i hennes svarta öron. De ströks bak mot nacken och hon önskade att hon kunde slita varenda liten oduglig fågel i stycke.

Araceli hade under en längre stund inte rört sig från den punkt där hon stod under de högresta lövträden men nu började hennes slanka ben åter föra henne genom skogen och det småfuktiga marken kändes skön under hennes tassar. Hon lät dra in ett djupt andetag genom nosen för att känna på alla de dofter hon mindes sedan hennes senaste besök i skogen, de flesta var sig desamma. Skogen hade inte förändrats mycket och det var väll att vänta, men en viss doft som hon ansåg ny till skogen fanns också att urskilja. Hon fnös lätt, inget märkvärdigt, och så fortsatte hon sin färd genom skogen. Hon var hemma igen, och med ett klart mål i sikte.
Till överst på sidan Gå ner
 
A bittersweet return [P]
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: