HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Fuzzy logic [P]
Igår på 2:04 pm av Wes

» MoonPhanter gör Commissions!
sön aug 20, 2017 11:12 pm av Dimitrij

» Land of snow and giants (Aurora)
sön aug 20, 2017 8:36 pm av Xhiro

» Under tunga moln [Alénya]
tis aug 15, 2017 10:09 pm av Alénya

» Continue [Shiva]
mån aug 14, 2017 8:14 pm av Shiva

» Stillsam sommarnatt [Even]
sön aug 13, 2017 8:55 pm av Amanita

» Varje given plats [Arno]
lör aug 12, 2017 10:33 pm av Arno

» Återförenade [Jägarna]
lör aug 12, 2017 2:23 pm av Arno

» Kära dagbok... (P)
fre aug 11, 2017 11:59 pm av Even

Vem är online
Totalt 3 användare online :: 1 registrerad, 0 dolda och 2 gäster. :: 2 Botar

Arno

Flest användare online samtidigt: 70, den tor feb 09, 2017 9:30 pm
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön feb 19, 2017 2:32 pm av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis jan 31, 2017 11:23 pm av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Dela | 
 

 Kvällsol (P)

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner 
FörfattareMeddelande
Mitri
Död
avatar


InläggRubrik: Kvällsol (P)   lör maj 05, 2012 6:04 pm

Kvällen började närma sig, men trots det var det fortfarande ljust ute, vilket ibland kan vara skönt. Fåglarna sjunger fortfarande inne bland träden och däggdjuren vandrar runt i skogen på jakt efter föda eller skydd inför natten.

En snövit tik kommer gående på skogsstigen, hennes långa blåa lugg fladdrar till när en vindputs flyger förbi och avslöjar hennes ögon, milda tillbakadragande bärnstensbruna ögon gömde sig under luggen. Hon håller huvudet högt, ungefär i en stolt hållning men inte som en ledare utan mer som en vanlig medlem i flocken. Tre ärr syntes på hennes ansikte, varav två löper över det högra ögat och det tredje strax bredvid ögat. Hon hade även ett ärr över bogen.

Hon går vidare i en lugnt takt, njuter av kvällen och solens strålar. Hon sveper mjukt med svansen och hon hade lämnat valparna i trygga händer hos Eira, vilket kändes bra för hon behöver tid för sig själv.
Hon stannar upp när hon känner doften av en okänd varg i närheten. Hon blir genast en aning misstänksam men styr stegen ditåt.

(Paxat till Pilgrim)
Till överst på sidan Gå ner
Pilgrim

avatar


InläggRubrik: Sv: Kvällsol (P)   lör maj 05, 2012 6:52 pm

[Jag är inte helt klar med all information om Pilgrim. Så lite kan komma att ändras under rollets gång. :P Så du vet det. :3 Vet egentligen inte om jag borde börja rolla med honom redan. x3 Men ett roll kanske inte skadar. :3]

Den stora grå hanen vandrar med spänstiga steg mellan träden i Lövskogen. Öronen står spetsade på huvudet och han har en avslappnad hållning. Men han är ändå på sin vakt även om det inte syns på honom. Om någon skulle se honom skulle han förmodligen tas som en vandrare som bara lunkar lugnt genom skogen. En menlös varelse som inte verkar vara någon att spilla tid på.

Svansen guppar med i rörelserna. Den är något ljusare än övriga kroppen. Även högra ögat. Och en fläck runt vänster öga. Ögonen är klara och fokuserade. Vinden smeker mjukt pälsen och för med sig skogens alla dofter. Det verkar vara en flock som huserar i den här skogen. Men denna hane har inga planer på att klampa för nära. Han är endast på genomresa. Är dock inte säker på vart han ska ta vägen. Det var länge sedan han blev ensam. Men han känner sig ändå inte ensam.

Öronen klipper till på huvudet när han hör steg närma sig. Han stannar upp och vrider på huvudet. Ljudet av tassar närmar sig. Snart får han syn på en snövit tik med blå lugg som närmare sig. Han nickar lätt till hälsning. Borde han stanna och samtala eller dra vidare?
Till överst på sidan Gå ner
Mitri
Död
avatar


InläggRubrik: Sv: Kvällsol (P)   sön maj 06, 2012 11:52 am

Hon går vidare, med vaksamma steg och hon vädrar i luften, jo vargdoften blir allt starkare ju närmare hon kommer. Hon sveper lite med svansen och hoppades att inte hennes syner skulle komma och varna henne för något fara, hon blev alltid så trött och hon hoppades att det skulle vara lugnt men man vet aldrig, hennes syner kommer och går som de vill.

Hon går vidare och lyssnade på fåglarnas sånger överallt i skogen, snart får hon syn på en grå varg framför sig, hon stannar upp och betraktar honom vaksamt men ändå inte hotfullt. - Goddag främling säger hon med en neutral röst.
Till överst på sidan Gå ner
Pilgrim

avatar


InläggRubrik: Sv: Kvällsol (P)   sön maj 06, 2012 12:08 pm

Han studerar främlingen. Men har samtidigt full koll på omgivningen. Hans sinnen är något mer utvecklade än hos andra vargar. Något som tränats upp sedan han var liten. Men även medfött. Öronen darrar till men står mjukt spetsade på huvudet. Den röd/bruna blicken vilar på tiken.

"Goddag, själv". Eller godkväll kanske skulle vara med passande. Men vad spelar det för roll? Här ska han inte vara en besserwisser och rätta någon. Och dagen är ju ändå inte riktigt slut.

Han står kvar. Med en lugn men rest hållning. Inte dominant men samtidigt avslappnad. Blicken vilar på tiken. Som om han inte ser något annat. Men man skulle nog bli förvånad hur mycket det är han faktiskt uppfattar.
Till överst på sidan Gå ner
Mitri
Död
avatar


InläggRubrik: Sv: Kvällsol (P)   sön maj 13, 2012 10:24 pm

Hon granskar den gråa vargen framför henne, hon är på sin vakt men visar ingen hotfullt eller likande. En svag vind fick tag om hennes långa blåa lugg och avslöjar ärren som dolde sig under den. hon ruskar smått på huvudet och ler vänligt mot vargen. - Vem är du främling?

de var ganska nära reviret och hon tänkte inte låta honom gå in på flockens revir - du närmar dig Cierzos revir min vän säger hon med en vänlig men allvarlig röst. Hon sveper lite med svansen och tar några steg närmare honom.
Till överst på sidan Gå ner
Pilgrim

avatar


InläggRubrik: Sv: Kvällsol (P)   sön maj 13, 2012 10:32 pm

Han studerar lugnt tiken. Men inuti är han misstänksam och på sin vakt.
"Mitt namn är Pilgrim". Svarar han henne
"Vem är ni själv?". Han bollar tillbaka frågan.

Han sveper lugnt med svansen och nickar kort. Han vet var han befinner sig.
"Jag är medveten om det. Men jag har inga planer på att kliva över någon revirgräns".
Han är bara på genomresa. Har inte tänkt stanna länge. Han är alltid på vandring. Det är så
han alltid har levt sitt liv. Det skulle kännas konstigt att stanna på en och samma plats för länge.
Till överst på sidan Gå ner
Mitri
Död
avatar


InläggRubrik: Sv: Kvällsol (P)   lör maj 19, 2012 11:59 am

Hon stannar när hanen börjar prata igen och hon klipper med öronen och ler lite. "pilgrim" hon smakar på namnet och hon gillar hur det låter. - jag heter Isidar Mithrim, men jag kallas för Mitri. Hon sveper med svansen och följer Pilgrim med blicken. - det är ju skönt att höra att du inte tänker passera revirgränsen. Hon ler vänligt emot honom och tar några steg närmare honom - Är du ny här i Numoori?

hon kunde inte minnas att hon hade sett honom förut, men så har hon ju inte träffat alla vargar som lever i Numoori. Vissa ställen ville hon också helst undvika. - så vart för dig hit till Lövskogen pilgrim?
Till överst på sidan Gå ner
Pilgrim

avatar


InläggRubrik: Sv: Kvällsol (P)   sön jun 03, 2012 5:46 pm

Isidar Mithrim. Han lägger namnet på minnet. Även om han sällan möter på samma främling mer än en gång så kan det ändå vara bra att lagra informationen ett tag.
Han skakar lätt på huvudet.
"Nej, jag är född i Numoori. Jag är en vandrare och stannar sällan länge på samma plats. Jag tycker om att hålla kroppen i rörelse och vandra har jag gjort hela livet. Även när jag var valp och hade mina föräldrar och syskon vid min sida". Han studerar lugnt tiken.

"Jag är på genomresa. Tänkte vandra till stranden och sedan åt ett annat håll inåt landet igen. Tänkte passa på att spendera lite träningstid i Träsket". Han flinar lite lätt när han säger det där sista. Han ser fram emot träningen i Träsket. Hårdträning. Trots att han tränar varje dag.
Till överst på sidan Gå ner
Mitri
Död
avatar


InläggRubrik: Sv: Kvällsol (P)   ons jun 06, 2012 11:53 am

Hon studerar honom noga, jo han verkade vara den som gillade att träna men hon hade inget emot att man tränande, det är ju bra att hålla sig i form ifall det skulle hända att man behöver försvara reviret eller skydda närstående. Han slickar sig om nosen och nickar med huvudet - ja det är bra att utforska alla nya ställen i Numoori. Hon ler vänligt emot honom och klipper lite med öronen. - åhh trevligt, har aldrig varit i dom områdena. hon får en nyfiken glimt i sina ögon.
Till överst på sidan Gå ner
Pilgrim

avatar


InläggRubrik: Sv: Kvällsol (P)   ons jun 06, 2012 12:38 pm

Han nicka lätt. Trots att han har vandrat de flesta områden många gånger redan så är det alltid något nytt han upptäcker varje gång han är där.
Han studerar tiken och ler lätt.
"Det låter som att du borde ge dig ut och utforska alla områden du inte sett ännu". Att vandra är livet. Det är hans liv. Det är så han lever varje dag. Det är så han vill leva. För det är skönt att röra på sig. Att sitta stilla för länge trivs han inte mer riktigt.
Han släpper inte tiken med blicken.
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Kvällsol (P)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Kvällsol (P)
Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Lövskogen-
Hoppa till: