HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorKartaLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
Idag på 16:19 av Tapeesa

» Spöregn [Culpa]
Idag på 14:34 av Culpa

» Trångt utrymme[p]
tor 19 jul 2018, 23:40 av Atheala

» Trygghet [Kodiak, Kithara och Vidar]
tor 19 jul 2018, 15:17 av Shona

» TITTA PÅ MIN BEBIS!!!!
ons 18 jul 2018, 15:26 av Tilaqiia

» Tilaqiia
ons 18 jul 2018, 14:53 av Tilaqiia

» Himlen morrar [Figaro]
ons 18 jul 2018, 12:23 av Figaro

» En fantastisk dag [Öppet]
ons 18 jul 2018, 11:47 av Figaro

» Minnen från en svunnen tid
tis 17 jul 2018, 21:31 av Theia

Vem är online
Totalt 9 användare online :: 4 registrerade, 0 dolda och 5 gäster.

Ronia, Saoirse, Tilaqiia, Ökker

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ny sida: Guide för Karaktärsskapande och Rollspel
tis 10 apr 2018, 18:04 av Mivria
Hej kära Nissar!


Vi har under en tid arbetat på en helt ny sida som vi hoppas ska kunna vara till hjälp för er när man skapar karaktärer eller rollspel. Den är baserad på frågor vi diskuterat och svarat på genom åren, och som inte riktigt ryms under FAQ. Vi hoppas att sidan ska kunna vara givande för både nya som gamla medlemmar.

Syftet med denna sida är att kunna bidra med inspiration och hjälp om man känner att …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 5
Nytt år, nya uppdateringar på gång! Kontorensning!
mån 08 jan 2018, 20:24 av Yargol
Gott nytt år, go nissar!
Med 2017 bakom oss och ett helt nytt 2018 framför dörren så har vi lite nya uppdateringar på gång till Numoori!

Dags att städa medlemslistan!
Som titeln på nyheten och den här rubriken säger, så är det dags för en kontorensning! Det innebär att vi i Crew kommer att gå igenom medlemslistan och börja rensa bort aldrig inloggade och helt tomma, oanvända konton. Vi har i nuläget nästan två hela …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 1
Affiliates
Dela | 
 

 Ties of blood (P)

Gå ner 
FörfattareMeddelande
Sleazoid
Alfa | Moderator
avatar

Spelas av : Zara

InläggRubrik: Ties of blood (P)   sön 17 jul 2011, 23:30

Det hade sakta men säkert börjat mörkna över världen, kvällen hade dragit in även över slätten nu, eller, sen eftermiddag var nog kanske mer passande, för ännu så sken solen, hade en bit kvar att ta sig nerför himlavalvet innan natten skulle falla. Det faktumet var någonting som den svartvita hanen längtade efter, mer än mycket annat, för det var visserligen inte endast den tid som han slapp undan solens strålar och svagheten den skänkte honom, utan han trivdes i mörkret, det var en del av honom likt skuggorna som dansade omkring honom var. Deras viskningar var som vanligt närvarande i hans inre, men för tillfället sade de inte mycket, var endast som vaga antydningar till ord, sådana som han inte kunde urskilja, något som de ofta verkade göra, tala i tungor, som det kunde kallas. Den skogsgröna blicken vandrade över den slätt som hans steg för tillfället förde honom över, fästes för en kort stund vid himlen och det lysande klotet, men vändes lika hastigt bort, nej, det var inte uppskattat. Tankarna låg dock inte riktigt på omgivningen omkring honom, utan fylldes av helt skiljda saker, från allt till ingenting och desto mer. Den sorgen och saknaden han fortfarande kände inom sig var visserligen fortfarande plågsam, särskilt då han var ensam med endast sina tankar, men det var betydligt mer uthärdligt nu, hon hade hjälpt honom, ännu en gång. Av en händelse så vandrade tankarna till det hon berättat för honom den dagen i Ken-Yak, efter att ha stött på Chayan, hans son. Fortfarande så fann han tanken så otroligt underlig, även om han stött på honom själv, räddat valpens liv till och med. Till vilken nytta dock? Han var TBB:are, och skulle så förbli, en avskyvärd, loppbiten, manipulerande och lögnaktig TBB:are, inget mer än ett avskum. Det var då vad han försökte intala sig själv, men det fungerade inte, av någon anledning så kunde han inte känna något hat emot honom, inte heller de två systrar som han sagt att han hade, de döttrar han ännu inte träffat. Om han kunde se dem som sina valpar var nog svårt att säga med säkerhet, för han var ingen far för dem, inte som han var för Anah och Laya, skulle aldrig bl, men han kunde inte hata dem, även om han kanske ville. Han visste ärligt talat inte vad han skulle tycka, helst så hade han sett att de inte ens existerade, men han kunde inte förneka det, vilken flock de än tillhörde, vilken varg som än var deras mor, och hur mycket han än hatade henne, så var de ändå hans valpar. Troligen inga som han skulle kunna säga sig älska, men att inte hata var väll det kanske positivt, eller var det? Allting var en sådant röra. Han ruskade kort på huvudet och lade först därefter märke till att det låg en doft av främmande varg i luften, men nog låg det något bekant över den alltid. Han stannade upp och vred blicken åt det håll som doften kom ifrån, förvånades nästan över att skuggorna inte meddelat honom om dennes närvaro, och han skulle få veta varför.

| Paxat till Wami |

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Wami
Död
avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Ties of blood (P)   ons 20 jul 2011, 20:47

Wami njöt av solens kvällande strålar, där hennes ena sida låg platt i gräset. Det var ofta hon gjorde turer ut mot slätten, att hon lämnade det trygga reviret för äventyr ute på främmande farvatten.
Och så fanns ju alltid chansen att hon skulle så träffa Laya - den valp hon kunde kalla vän trots att hon inte tillhörde TBB.
Inte för att hon visste vilken flock valpen tillhörde, men hon var likväl en kär vän.
Dock en svaghet, om hon skulle tro sin mor. En av de få saker hon hon hört henne säga direkt till henne, verkligen till henne.
Lita inte på främlingar. Skaffa inte vänner utanför reviret. Avslöja inte för någon vem du verkligen är. Det är svagheter, och sånt kommer bara få dig dödad.
Trots den varma solens sken, så ryste Wami, väl medveten om vilka konsekvenserna skulle vara om någon fick reda på hennes hemliga vän.
Hon hade redan ett ärr. Ett långt rivsår på hennes ena ben, som ännu inte hade läkt. Infekterat, hade en av de mer omtänksamma vargarna i flocken sagt, infekterat och svårläkt.
Men hon var i alla fall säker på att hon var emun mot gift.
Benet gjorde ont emellanåt, men det var inget farligt. Redan hade såret läkt på bra, och det skulle inte förvåna henne om skorpan skulle släppa inom en ganska snar tid.
En vindby drog förbi, frisk och klar. Doft av skog påminde henne om att hon snart borde vara dagande hemmåt, att en av TBB's hårda lektioner snart kanske skulle börja.
Och hon behövde all träning hon kunde få. Tanken fick hennes humör att vackla. Att alltid ligga sista, och att alltid behöva kämpa för att ens bli sedd av sin mor var inte vad hon hoppades skulle vara permanent. Men mycket lite indikerade på att de rådande omständigheterna skulle ändras.
Den unga tiken rullade över till alla fyra, och reste sig smidigt. Den långa svansen gav henne god balans, och det var en av de få saker hon tackade gudarna för. Sin smidighet, sin trädklättring och det faktum att hon i alla fall kunde tävla mot sin äldre syster på två saker.
En skugga föll över hennes ansikte. Majoriteten av henne ville inte tillbaka, ville snarare fortsätta undersöka slätten - trots att hon redan sett den flera gånger.
Det var den främmande lukten av varg som dödade hennes velande. Nyfikenheten hade alltid varit en stor del av henne, för stor brukade hennes mentor säga.
Med försiktiga steg började den brunspräckliga ungvalpen röra sig mot lukten, nästan osynlig i gräset.
Till överst på sidan Gå ner
Sleazoid
Alfa | Moderator
avatar

Spelas av : Zara

InläggRubrik: Sv: Ties of blood (P)   fre 22 jul 2011, 11:58

Han behövde knappast sina ögon för att se, även om det kanske inte riktigt var vad han gjorde, att se, snarare att känna, men det var så nära som man kunde komma. Han skulle kunna klara sig utmärkt utan sin syn sålänge som skuggorna fanns i hans närvaro, nästan alla sinnena kunde ersättas på något sätt av dem, de var som ett sjätte sinne, fast nästan som allt i ett, det gick inte att förklara. Han stannade upp då han lade märke till att valpen börjat röra sig åt hans håll, slog sig stillsamt ner på marken och svepte den randiga svansen intill sig, väntade antagligen. Skuggorna svepte till omkring honom innan de lade sig över hans rygg som de så ofta gjorde, skylde honom ifrån solen samtidigt som de viskade till honom, hela tiden om vart valpen befann sig, näst intill vartenda steg som den unga honan tog lade han märke till. På ett sätt så skapade det en sorts karta i hans huvud, inte så att han såg omgivningen i sig så som han gjorde med ögonen, utan allting där utgjordes av skuggor och mörker, fullt begripligt för honom medan det nog troligen endast skulle förvirra andra. Han visste att han aldrig träffat den valp som var påväg emot honom, men dennes doft påminde honom om Chay, den son som han träffat för inte allt för länge sedan. Han hade sina aningar om vem valpen kunde vara, men han var inte den som spekulerade i saker och ting, utan gick på fakta, något som han ännu inte hade. ''Gräset kanske förhindrar någon från att se dig, valp, men det döljer knappast din närvaro'' sade han och riktade blicken åt det håll där vars hon befann sig. Hans röst var rätt så neutral, inga känslor gick att urskilja i den, förutom att den vittnade om att han inte var fientlig eller irriterad, lugn, det var nog ett passande ord. Det klippte till i de svartvita öronen innan blicken vändes ut över slätten, väntade ut valpen, såg vad hon skulle välja att göra.

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Wami
Död
avatar

Spelas av : Bellzpellz

InläggRubrik: Sv: Ties of blood (P)   fre 22 jul 2011, 22:45

Nyfikenhet drev den mycket unga tiken, och det var precis vad hennes mor hade sagt att hon inte skulle göra.
Men hon ville veta vems doften var, ville se om det fanns något att lära i spårets ända. Vinden drog i hennes päls, nosen steg mot himlen för att lättare kunna urskilja blåstens historia. En suck slet sig lös, innan hon av rädsla pressade sin bruna buk mot marken. Rösten var främmande, obekant. Trots så driven av nyfikenhet, så var vissa överaskningar tillräckligt för att dämpa upptäckarglöden som brann i hennes ögon.
Hon var ännu ung. Inte ens ungvarg. Att känna skräck för något främmande var inget att skämmas för.
Om man inte var TBBare. Rädsla och feghet var en v de synder som kunde spärra en i Chaibos grottor för evigt.
Udda ögon undersökte främlingen mellan grässtråna. Öronen syntes, stack upp som två varningslampor ovanför det höga gräset. Dock var det inget hon tänkte på, enfaldigt nog.
Den blåa blicken iakttog hannen, mörk med vita ränder, de helblå oberna med svarta pupiller glödde på samma sätt hennes mors vita ögon alltid gjorde. Wami blinkade. Sedan gjorde hon det igen innan hon lät sin tunga slinta för nyfikenheten. Det var inte första gången den segrade över chock och rädsla.
"Ummh.." hon andades ljudlöst.
"Skada mig inte, jag har inte gjort något fel?" det lät mer som en hypotetisk fråga än ett påstående. Visste man inte bättre kunde man nästan urskilja sarkasmen som smög i hennes ljusa stämma.
Till överst på sidan Gå ner
Sleazoid
Alfa | Moderator
avatar

Spelas av : Zara

InläggRubrik: Sv: Ties of blood (P)   fre 22 jul 2011, 23:21

Han vred blicken tillbaka till där vars valpen befann sig i gräset, och kunde urskilja dennes drag trots att hon tycktes nästan gömma sig för honom. Lysande ögon, om dagen, intressant. Skuggornas viskningar fångade dock hans uppmärksamhet för ett tag, talade till en början inte om annat än sådant han redan visste, att denne var en valp, en rätt så ung sådan, i samma ålder som Chay, och sedan konstaterade de det han redan egentligen vetat. Hic est filia tua. Han suckade lågt, knappt hörbart innan han vred ner blicken emot valpen igen, mötte kort dennes glödande blick, han kunde inte påstå att hon var särskilt lik honom, någon av dem egentligen, men så pass långt vandrade inte hans tankar. Detta var faktiskt hans dotter, skuggorna hade rätt ännu en gång, det var väldigt sällan de hade fel, och heller så ljög de aldrig. Han hade dock aldrig varit den som var speciellt bra på att tala, eller visa saker och ting, saker blev bara som det blev helt enkelt, någonting som de flesta som kände honom visste om. Skuggorna svepte till omkring honom innan de lade sig kring hans tassar istället för omkring honom, solen skulle inte besvära honom längre, den var påväg ner, påväg att lämna plats för mörkret och styrkan. De formlösa gestalterna var det många som förundrades av, blev fascinerade av hur de kunde verka vara så pass levande, men det fanns ju de som fann dem skrämmande eller obehagliga att endast se på. Någonting som han faktiskt kunde förstå, speciellt med tanke på vad de kunde få andra att känna. Han mötte valpens blick och kunde inte låta bli att le vagt över det hon sade, skada, nog var det uppenbart att denne var en TBB:are, trots att tanken var avskyvärd så var det nästan en aning ironiskt att de inte verkade visa valparna båda sidorna i denna värld, det gynnade ingen att inte göra dem medvetna om saker och ting. ’’Jag ska inte skada dig’’ började han och lät blicken kort svepa iväg över slätten, fäste blicken vid Tvillingpasset och vad som fanns där, eller, vad som borde finnas där, de var säkert ute och vandrade, igen. Tankarna varade dock endast en sekund eller två innan blicken vreds tillbaka emot valpen vars namn han inte var medveten om, det var en underlig känsla, att inte endast ha en valp som man inte kände, utan att inte ens veta namnet på denne. ’’Alla är vi inte onda och hänsynslösa i denna värld…min dotter…’’ rösten talade inte om någonting särskilt, vittnade inte alls om vad han tänkte eller tyckte om det hela, han visste inte ens själv om han visste det.

_________________
Till överst på sidan Gå ner
Sponsored content
InläggRubrik: Sv: Ties of blood (P)   

Till överst på sidan Gå ner
 
Ties of blood (P)
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1
 Liknande ämnen
-
» Twisted minds, wicked blood [Selva]

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
numoori :: ::: IC: N U M O O R I ::: :: Numoorislätten :: Numoorislätten-
Hoppa till: