HemHemReglerOm NumooriVanliga frågorLogga inBli medlem
Pågående Event
Senaste ämnen
» Adoptera Rosie Q kanske?
Idag på 05:12 av Xejja

» Hope you got a minute! [P]
Idag på 05:03 av Xejja

» The echo of my heart
Idag på 04:51 av Xejja

» Light like a feather [NEPOTONJE]
Idag på 02:00 av Idunn

» Kallt vatten [Kasai]
Idag på 01:26 av Kasai

» Finding purpose [Idunn]
Idag på 01:06 av Idunn

» Madness is much like gravity [P]
Igår på 23:14 av Rialea

» Måne [Amanita]
Igår på 23:10 av Blair

» Sea of Rage [p]
Igår på 22:37 av Phenex

Vem är online
Totalt 4 användare online :: 0 registrerade, 0 dolda och 4 gäster. :: 1 Bot

Inga

Flest användare online samtidigt: 70, den tor 09 feb 2017, 21:30
Chatt
Ändringar på medlemslistan, vänligen läs!
sön 19 feb 2017, 14:32 av Sleazoid
Jag och MP har tagit på oss ett projekt nu som kommer underlätta för oss alla att se vilka spelare som spelar vilka karaktärer. När vi är klara kommer spelarnamnen att visas på medlemslistan så att man slipper klicka sig in på varje karaktär och scrolla ner för att se vem som spelar denne. Vi har detta system på Endea och gillar det men har hittills undvikit att införa det på Numoori för att vi manuellt måste sitta och överföra alla spelarnamn till det nya textfältet.

Då det finns över 1100 konton på Numoori så är detta såklart ett projekt som kommer ta ett tag

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 6
Zombie Eventet avslutas!
tis 31 jan 2017, 23:23 av Yargol
Hallå allesammans!

Som ni alla känner till så har det i lite över ett år nu pågått ett stort Zombie Event här på sidan. Ni kan läsa informationen om Zombie Eventet på dess eventsida Här (länk)

Nu har eventet nått sitt slut, och här kommer resultatet - och konsekvenserna - för vad som har hänt under den här tiden! Pågående eventrollspel får såklart fortfarande rollspelas klart även om eventet nu officiellt har avslutats, men resultaten på de större hord-rollspelen har nu bestämts och kan inte längre påverkas även om rollspelen fortsätter.


Den nordligaste av de …

[ Fullständig läsning ]
Kommentarer: 0
AffiliatesSök
 
 

Visa resultat som:
 
Rechercher Avancerad sökning

Numoori är en svensk forumbaserad rollspelssida med magiska vargar som har varit aktiv sedan runt 2005. Under åren har många medlemmar kommit och gått, men Numoori består och är idag en populär och aktiv sida som under sin levnadstid aldrig har hotats av nedläggning på grund av inaktivitet, som många liknande sidor har gjort. Från början utvecklades Numoori ur rollspel på stallet.se, och flyttade sedan till jinitys sidor. Därefter har sidan flyttat runt ett antal gånger, och sedan jinity lade ner 2011 har vi bosatt oss på swedishforum, där vi trivs bra och inte planerar att flytta ifrån på en längre tid.

Medlemmarna är fortfarande sidan trogen, och många har varit medlemmar under många år. Många har lämnat oss under åren, men ännu fler har tillkommit, och alla vet att det alltid finns något att komma tillbaka till även om man inte har kunnat vara med under en längre tid. Numoori har blivit en självklar livsstil för många, och många av sidans medlemmar har träffats på riktigt och känner varandra utanför internet. Vi hoppas att sidan ska fortsätta att få växa sig större och hålla sig levande under många år som kommer. Numoori har idag fått ett eget liv som ständigt utvecklas och förändras, men grunden består - att vi alla ska ha en samlad plats att uppleva mysiga, spännande och dramatiska äventyr, umgås och ha kul med något som vi alla gillar och älskar; Rollspel med våra vargkaraktärer.

Om du känner för att utforska mer om Numooris värld så har du kommit rätt. Här har vi samlat information om massor av olika delar där du kan fördjupa dig på alla möjliga områden för att vara så påläst om landet som möjligt. Dessa sidor kan erbjuda mysig läsning som kanske kan lära dig något nytt om vårt spännande land, eller bara erbjuda spännande läsning om historier om vargar som du kanske inte känner till eller har glömt. Dessa sidor glömmer inte.

Notera att flera av sidorna inte har uppdaterats på många år, och mycket av texterna håller på att bearbetas.


Mer läsning om Numooris värld:

Om Landet:

Raser
Krafter
Karta
Om Flockar
Språk
Historia
Religion
Demoner och Änglar
Sagor och Legender
Om Sidan:

Regler
Vanliga frågor (FAQ)
Dödslistan
Register
Numoori-Wiki
Galleri
Kom igång